Γυμνάσιο Αρχανών
Αρχάνες  Τ.Θ. 3   70100
Τηλ.-fax: 2810-751808
email: mail@gym-archan.ira.sch.gr
Ηρακλείου Κρήτης

Ομάδα μαθητών της Γ’ τάξης του σχολείου μας, συνοδεία των καθηγητριών τους κ. Παντελάκη, κ. Αλεξάκη και κ. Κατσαμάνη, πραγματοποίησαν επίσκεψη στο ιστορικό φρούριο της Σπιναλόγκας. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του περιβαλλοντικού προγράμματος που πραγματοποιεί η ομάδα των μαθητών.

 

Οι μαθητές του σχολείου μας, πραγματοποίησαν την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018, επίσκεψη στις αθλητικές εγκαταστάσεις του lido και είχαν την ευκαιρία να αθληθούν και να χαλαρώσουν στα γήπεδα ποδοσφαίρου και αθλοπεδιών των εγκαταστάσεων.

 

 

 

Οι μαθητές της Α’ Γυμνασίου του σχολείου μας, πραγματοποίησαν την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2017, επίσκεψη στο λαογραφικό μουσείο Νεαπόλεως, όπου είχαν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με καλοδιατηρημένα, ποικίλα και πολύτιμα εκθέματα από την πλούσια παράδοση του τόπου μας.

 

 

Στις 7 Νοέμβριου η Α τάξη πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στο σύγχρονο κτίριο του Αρχαιολογικού μουσείου της Ελεύθερνας, οπού και παρακολούθησε το πρόγραμμα με τίτλο " Όμηρος και οι ήρωες πολεμιστές της Ελεύθερνας". Οι μαθητές επισκέφτηκαν, επίσης ,την ιστορική Μονή Αρκάδιου και ξεναγήθηκαν στο χώρο της.

Στις 14 Νοέμβριου οι μαθητές του Γ 1 παρακολουθήσαν το πρόγραμμα που υλοποιεί το ΚΠΕ Αραχνών «Ηράκλειο: μια πόλη με κρυμμένους θησαυρούς». Με τη βοήθεια των συντονιστών του προγράμματος "ανακάλυψαν" ιδιαίτερα μέρη ιστορικού ενδιαφέροντος στην πόλη και κατέληξαν στο φρούριο Κουλές οπού και ολοκλήρωσαν το "ταξίδι" τους στο παρελθόν της πόλης μας.

Copyright © 2014 Γυμνάσιο Αρχανών Ηρακλείου Κρήτης. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Το Joomla! είναι Ελεύθερο Λογισμικό που διατίθεται σύμφωνα με τη Γενική Δημόσια Άδεια Χρήσης GNU