Γυμνάσιο Αρχανών
Αρχάνες  Τ.Θ. 3   70100
Τηλ.-fax: 2810-751808
email: mail@gym-archan.ira.sch.gr


Ηρακλείου Κρήτης

IMG 20170406 104432Στα πλαίσια της θεματικής εβδομάδας του σχολείου μας, οι μαθητές του τμήματος Γ2, με την καθοδήγηση του καθηγητή πληροφορικής κ. Μανώλη Τυλλιανάκη, εργάστηκαν πάνω στο θέμα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ποιο συγκεκριμένα στο σωστό τρόπο χρήσης αυτών.
Στην αρχή της εργασίας τους παρακολούθησαν δύο video,σχετικά με το θέμα και στη συνέχεια μέσα από ανταλλαγή απόψεων και εξιστόρηση προσωπικών εμπειριών, κατέληξαν να φτιάξουν το δεκάλογο του σωστού χρήστη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Δέκα δηλαδή απλά πραγματάκια που καλούμαστε να κάνουμε (και δυστυχώς τα περισσότερα δεν τα κάνουμε), μικροί και μεγάλοι, προκειμένου να αποφύγουμε δυσάρεστες καταστάσεις που μπορούν να μας βάλουν ακόμα και σε περιπέτειες.
Τις απόψεις των μαθητών, ανέλαβαν να συγκεντρώσουν και να επιμεληθούν οι μαθήτριες του Γ2 Σακαδάκη Εβελίνα και Τσαγκαράκη Έλενα.
Στη συνέχεια τα παιδιά αποφάσισαν να αναρτήσουν αυτό τον δεκάλογο καθώς και ένα video του κόμβου saferΙnternet  σχετικά με τις βασικές ρυθμίσεις του facebook, σ' ένα ξεχωριστό link στην ιστοσελίδα του σχολείου.
Ιδού λοιπόν η δουλειά τους.

safe1

safe2

safe3

safe4

safe5

safe6

Ο Δεκάλογος σε μορφή pdf

Facebook: ορθή διαχείριση των προσωπικών μας δεδομένων

 

Μέντιουμ αποκαλύπτει το μυστικό του ! A psychic reveals his secret !

See how easily freaks can take over your life

Copyright © 2014 Γυμνάσιο Αρχανών Ηρακλείου Κρήτης. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Το Joomla! είναι Ελεύθερο Λογισμικό που διατίθεται σύμφωνα με τη Γενική Δημόσια Άδεια Χρήσης GNU